Grafisk designer / sparringspartner

HEJ, OG VELKOMMEN TIL CHUNK.DK – onlineversionen af min lille virksomhed, der laver grafisk design og hjælper små og mellemstore virksomheder med markedsføring og kommunikation. Jeg har over 20 års erfaring fra den grafiske branche og reklamebranchen som jeg også endnu er freelancer for.

 

Jeg prioriterer enkelthed i udtryk og idé, og tror på letforståelig, ligetil kommunikation, hvor elementerne går op i en højere enhed. Der er i dag så meget støj i mediebilledet, at jeg tror man kommer længst med klar og tydelig, målrettet tale uden for megen udenomsnak. Jeg kombinerer min traditionelle, håndværksmæssige uddannelse, min kreative, designmæssige eksperimenteren (farve-, form- og funktionsmæssigt) og min efterhånden mangeårige markedføringsmæssige brancheerfaring.

 

Helt konkret kan det dreje sig om logodesign, visitkort, brevpapir, brochurer, plakater, annoncer, hjemmesider... Det er reelt alt, hvad man kan forestille sig at kommunikere og markedsføre sig på. Kuglepenne med tryk, firmatøj med broderet logo, folieindpakning af firmabiler… Eller hvad med emballage? 

 

Jeg hjælper også gerne, hvis du skal have skrevet den helt rigtige tekst, 'skudt' nogle fotos eller have optaget en tv-reklame. Jeg har et stort netværk af samarbejdspartnere, så det, jeg ikke selv kan klare, det kender jeg helt sikkert nogen, der kan. Jeg råder og vejleder også gerne i forhold til det udtryk, man som virksomhed sender. Er der en rød tråd mellem hvem man er og hvad man udstråler?

 

Jeg er god til at lytte, jeg arbejder fokuseret og effektivt, har økonomi for øje, og så kan jeg godt lide at en aftale er en aftale.

 

 

Med venlig hilsen

PEDER LUND (f. 1972), grafisk designer/AD.
NYVEJ 17, 7100 VEJLE
TELEFON 28 76 45 38

 

CVR. NR. 33921926 
Handelsbanken konto 7635 1032263
IBAN: DK1476350001032263 
SWIFT: HANDDKKK